Alt om kombineret vaskemaskine og tørretumbler

Hvis du ligesom så mange andre, har brug for både at spare tid og plads når det kommer til vaskemaskine og tørretumbler, så bør du overveje at investere i en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Med sådan en maskine kan du nemlig vaske og tørre dit tøj på én gang, og det er super smart.

Har dette været i dine overvejelser længe? Så har du helt sikkert også spekuleret over, hvor god sådan en kombineret vaskemaskine og tørretumbler er, hvis du sammenligner det med to selvstændige maskiner, og det får du svaret på lige her. Som udgangspunkt bliver tøjet vasket lige godt, uanset om du har en kombineret maskine eller en separat vaskemaskine. Derudover er strømforbruget også stort set det samme. Der, hvor du kan se og mærke forskellen, er når tøjet skal tørres.

Mange fordele ved denne løsning

Se de mange fordele ved at vælge en kombineret maskine.

  • Du bruger kun halvdelen af pladsen fordi du kun har én maskine i stedet for to
  • Det er en god løsning, hvis du ikke har så meget plads
  • Det er en tidsbesparende løsning. Du skal nemlig ikke bruge tid på at flytte tøjet fra en vaskemaskine over til en tørretumbler
  • Du sparer også tid i og med du ikke skal vente på at vaskemaskinen er færdig, for at du kan sætte tøjet over i tørretumbleren. Den kombinerede maskine starter nemlig selv tørringen.

Hvis den gamle vaskemaskine eller tørretumbler er gået i stykker og derfor har brug for en udskiftning, så kan det være en meget dyr uforudset udgift. I stedet for, at du skal gå rundt i snavset tøj eller bliver presset på bankkontoen, så kan du optage et lån til din nye vaskemaskine, tørretumbler eller en kombineret maskine. Det kan du gøre hos voreslån – DK’s bedste kviklåns oversigt.