Hvordan til at hyre en barnepige

Leje en nanny er en af de bedste løsninger. Mennesker kan overveje børnehave i stedet for barnepige. Så hvilke valg er bedre end en anden? Hvorfor skulle du vælge at leje en nanny istedet for benytter en børnehave? Her er nogle spørgsmål du bør stille dig selv og hvad du skal kigge efter, når du vælger en barnepige for dine børn.

I nogle forældres øjne er daycares mindre gunstige end en barnepige. Nogle forældre føler det personlige opmærksomhed en barnepige kan give deres børn er en værdifuld service mange daycares ikke er i stand til at give på grund af antallet af børn i deres varetægt. En anden grund til, at familier vælger barnepiger er for bekvemmeligheden i har børnepasning tilgængelig uden for standard dagplejeordninger driftstimer. En barnepige vil blive en integreret del af familien, så vælger klogt er et vigtigt skridt til at vælge den bedste barnepige for dine børn.

Hvad bør du overveje derefter?

1. vil du have en live-in barnepige, dag tid barnepige, fuldtid, deltid eller på opkald? Hvad er dit budget? Vil du have barnepige rent i huset, tilberede måltider eller transportere dine børn til at efter-skoleaktiviteter eller spille datoer? Hvad andre ansvarsområder er du på udkig i en barnepige?

2. vil du tillade rygning eller besøgende i dit hjem i perioden, pleje? Bekymrer du dig hvis barnepige taler dit modersmål eller et andet sprog? Au pair-piger er ofte yngre kvinder fra fremmede lande; er det vigtigt at du har en omsorgsperson fra dit lokalområde?

3. Hvad er satsen? Før du begynder at lede efter en barnepige, du skal finde ud af hvad de lokale priser er og finde ud af, hvis du har råd til pleje Leder du efter. Måske gør aftaler med en anden familie til at dele en barnepige der bedre passer til dit budget. Hvis du vælger at dele en barnepige skal du også gøre en klar aftale med de andre forældre at du både kræver ansvar.

Barnepiger kan findes gennem agenturer, personlige referencer og ved at poste en annonce i avisen. Uanset hvor du er for at finde en barnepige, du gerne vil bede dem om referencer (sørge for at du kan kontakte henvisninger), et kørekort eller andre ID, kriminelle check og barn pleje erfaring eller uddannelse efter dine personlige behov. Beder om en barnepige med førstehjælp eller CPR er også almindeligt.

Det er bedre for dig at anmode agenturet om deres baggrund og erhvervserfaring. Arrangere at møde kandidater i person og ikke forpligte sig til en ansættelse indtil du har haft chancen for at interviewe dem.

Leave a Reply