Løft E-Bay overskud med Web Audio

Kan du øge indtjening betydeligt ved at tilføje lyd til dine auktioner, E-Bay? Ifølge en nylig artikel på en net business site er svaret et klart ja. I virkeligheden, foreslog en e-bog forfatter at tilføje lyd til dine auktioner kunne potentielt øge bud med 22% over auktioner uden lyd.

En nyere tendens viser på en masse hjemmesider er tilføjelsen af et lydklip. Klippet er en personlig besked af forfatteren eller ejeren af webstedet tilskynder dig til at drage fordel af hvad de tilbyder.

Psykologien bag denne teknik er virkelig Marketing 101. Det kaldes personalisering. Et lydklip, der er tilføjet til din Ebay auktion kan du personligt fortælle den potentielle tilbudsgiver om produktet. Ved hjælp af din egen stemme tillader dig at gøre kontakt med bud på et personligt plan, som skrevet ord ikke kan. Fordi det er, hvad din E-Bay auktion virkelig er… Det er bare en lang skriftlig klassificeret annonce anmoder tilbudsgiver til at gøre et tilbud om at købe din vare.

Før fremkomsten af telefonen var den eneste pålidelige måde at kommunikere lange afstande ved at skrive breve. Det var ikke usædvanligt tilbage derefter for elskere at skrive hinanden dagligt eller ugentligt. Nedgangen i brevskrivning er en veldokumenteret begivenhed, der falder sammen med fremkomsten af telefon. Den menneskelige stemme magt til at formidle et budskab triumfer for det skrevne ord.

Med lyd kan du beskrive varen, fortæller tilbudsgiver hvorfor du sælger det eller endda kommunikere med dem om din refusionspolitik eller give dine kontaktoplysninger. Mulighederne er næsten ubegrænsede som en måde at oprette en rapport med tilbudsgiver.

Der er nogle tekniske elementer at tilføje lyd til dine auktioner, E-Bay. Den enkleste måde er at uploade en .wav eller Mp3-fil til et websted og give et link til filen. Når tilbudsgiver, der klikker på linket på hans eller hendes computer vil automatisk genkende filen og spille det med lyd-afspiller på tilbudsgivere computer.

Der er nogle ulemper til denne metode. Hvis den bydende computeren ikke genkender fil vil ikke det spille. Den samlede effekt er ikke så professionel, som det kunne være, og det afleder tilbudsgiver. Hvis du er en rimeligt tech savvy type kan du nemt håndtere ulemperne ved denne fremgangsmåde.

For resten af os er der en række software-løsninger og hjemmesider, der vil forenkle opgaven med at tilføje lyd til vores auktioner, E-Bay. Disse forskellige programmer og websteder spænder fra opladning en en gang gebyr til månedligt gebyr for brug af programmet. Den gode nyhed er, at mange af dem vil lade prøve dem for så lidt som $1 for en prøveperiode eller lad dig downloade en demo-version for at se, hvor godt det vil arbejde for dig.

Leave a Reply