Tag på rejse trods SU

Er du på SU men drømmer om at tage til sydens sol, hver eneste nat? Det gør mange danskere når vejret begynder at blive koldere og koldere, når solen står sent op og går tidligt ned igen. Det er ikke alle som kan lide kulde og mørke, men som er meget vildere med sol og varme. Jeg kommer med nogle råd til hvordan du får råd til det, også selvom du er studerende og har en lav indkomst.

Hvor vil du gerne rejse hen

Har du ikke bestemt dig for hvor du gerne vil rejse hen, så kan du via en computer eller din mobil hurtigt lave en google søgning på rejser sydpå. Der er mange forskellige rejsefirmaer som har en masse forslag til, hvor du kunne rejse hen i løbet af meget kort tid, om du vil til meget sol og badestrande, eller om du hellere vil et sted hen hvor der ikke er så varmt, men hvor du kan holde til det og tage ud at gå hver dag. Det er nemt at finde ud af hvor man gerne vil hen på ferie, men priserne variere også en del. En god rejse kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, især hvis du gerne vil et eksklusivt sted hen, hvis du derimod vil til et mindre populært sted men stadig vil føle det er ferie, så kan du spare en masse penge.

Hvordan får du råd til det?

Det er svært at få råd til ferie, især hvis du bor i lejlighed og er på SU, det kan godt være man har nogle hundrede kroner ekstra hver måned, men der kan altid komme uforudsete regninger så man bliver nød til at gemme på dem. Men det nemme og hurtige valg kan være at optage et sms lån, som du stadig har råd til at afdrage på selvom du er studerende. Mange hurtige lån kan fås med en meget lav ydelse hver måned, det gør at næsten alle har råd til at kunne få en hverdag til at fungere selvom de har taget et hurtigt lån. Hvis du virkelig gerne vil på ferie, vil jeg helt klart anbefale at optage sådan et lån. Fordi hvem vil ikke gerne til sydens sol og varme, nu hvor det er så koldt i kære Danmark

Hvor meget skal jeg afdrage med

Det kan variere fra firma til firma, men hvis du vælger en længere løbetid og beløbet, ikke er skyhøjt, så kan du komme til at afdrage helt ned til et par hundrede kroner hver måned, det burde man selv på en SU kunne klare. Hvis du gerne vil have afdraget hurtigst muligt på dit lån og spare penge på renter og gebyrer, så kan du vælge en kort løbetid som vil gøre tiden til du er gældfri meget kortere. Men det selvfølgelig op til dig at finde ud af hvad du har råd til at kunne afdrage med hver måned, da ingen ønsker at komme i RKI så skal du ikke sætte dig for dyrt i et lån, som du i bund og grund ikke har råd til at betale hver måned, hvis du vælger en kort løbetid.