Underlige opfindelser

Underlige opfindelser kan være rentable. Jeg har lige set en rapport på nyheden om en automatiseret hund vask på en bilvask. Få bilen og hunden ren på en gang! Selvfølgelig, ideer til opfindelser, der er bare mærkelige og interessante eller sjove er okay også. Af den måde, de ideer nedenfor er ikke patenteret, så du er velkommen til at tage dem, gøre dem, patent dem og tjene et par dollars med dem. Held og lykke!

Vindspil fremstillet af knogler. Der er en masse mennesker derude, der kan lide den morbide side af livet, og jeg vil vædde de købe vindspil også. Selvfølgelig, behøver de at være menneskelige knogler!

Maskine, der inducerer lur. Nogle af hjernen bølge medrivning cd’er jeg har brugt måneder er virkelig kraftfuld. Man sætter mig til at sove hver gang, når som helst på dagen. Denne teknologi kan bruges til at oprette et system for barnesenge og kid’s senge. Maskinen ville spille cd’er som bremse hjernebølger og sætter børnene til at sove. Mere end et par forældre ville købe dette.

Vægmonteret møbler. Har en stål spor bygget ind i kanten af rummet, og møbler designet til at hænge fra dette. Sofaer, borde og stole behøver ikke ben, og ville være lette at rengøre. Selvfølgelig, hvis du producerer systemet, har kunden at købe møbler fra dig.

Møbler, der lyser i mørke. Måske ville det være mere praktisk at have bare kanterne trimmet med glød i mørke materiale. Ikke mere ramlede ind sofabord i mørke, og en dejlig feststemning for.

Vækkeur, der bruger stemmer. Her er en af disse let opfindelser, og det er ikke engang at weird. Brug en af de “sampler” chips, der er fundet i elektroniske keyboards. Tryk på for at optage en kort besked-alarm. Vågn op til din egen stemme, eller Optag et wake-up meddelelse fra en sexet ven for flere motivation. Har det sige, hvad du ønsker. “Du er sent på arbejde!” kan arbejde, eller måske bare give dig et hjerteanfald.

Eksamen overlevelse kit. Er du klar til den store eksamen? Nu er du, med din nye Examomatic Survival Kit. Sættet indeholder koffein piller, ginkgo biloba kapsler, aromatiske olier, at “vågne op” hjernen, og et dusin hurtige tips til straks øge din IQ.

Fisk kite. ser, i himlen! Det er en fugl, er det et fly… Nej, det er den nye flyvefisk kite! Det er en oppustelig kite (ingen kite sticks), men det flys ligesom enhver kite. Kommer med en fiskestang for kitestring, så du kan bare rulle det i når du er færdig. Fiskeri i himlen!

Et par ideer, og nu er det tid til at komme med din egen underlige opfindelser.

Leave a Reply