Den ultimative eventyr ferie i Frankrig

Mange mennesker, der går på en ferie i Frankrig går direkte til Paris uden at indse, der lige så interessante steder i landet. Hvoraf den ene kaldes ‘Rodez’ en perfekt eventyr ferie destination. Stedet er en charmerende, middelalderlige by, der kan findes i Midi-Pyrenees’ Aveyron region, sydvestlige Frankrig.

Rodez betragtes som en regional hovedstad men ikke tiltrækker så mange turister, fordi der er færre øger i kommercialisering. Men for dem, der er til eventyr og udforskning et sted, der er rig på kultur og historie, Rodez er et ideelt sted, fordi det vil tilfredsstille behovet for et sted, der er helt men afslappende.

En af de ting, der er unikke for Rodez er monumenter lavet af sten, der omgiver landskabet. Det er også lige så møbleret med meget rige arkitektur, der omfatter kirker, klostre, stenstøtter, fæstninger, dolmen grave og middelalderlige slotte som følge af afvikling af romerne så tidligt som det 1. århundrede f.kr., og tilstedeværelsen af Tempelridderne på den tidlig middelalder.

Hvad er virkelig charmerende om stedet er, at det oprindeligt er placeret over en flod. Tilstedeværelsen af rød sandsten Cathedrale Notre Dame, som er en af de første gotiske bygninger i det sydlige Frankrig og også betragtes som en fransk arkitektoniske ikon også gør stedet meget interessant for historie elskere.

For dem, der har øje for fotografering og arkitektur, besøge de to vigtigste pladser-Place de la Cite og Place du Bourg er et must. Opførelsen af to gør dem meget interessante, fordi de er sammenkædet ved hjælp af et netværk af middelalderlige gader, der er linet op med bygninger lavet af sten, historiske gader og Gothic væggen kunst og andre mesterværker, lavet af 10 til 1300-tallet.

For at gøre eventyret ferie komplet i Rodez, glem ikke at besøge 1600-tallet biskoppelige palads, den romanske kirke St. Amans, Renaissance hotel og ruinerne af en romersk amfiteater samt den romerske akvædukt.

Ting at overveje

For at sikre, at du vil nyde den ultimative eventyr ferie tur, skal du ved udmærket hvad er de ting, du bør være opmærksom på. Her er nogle af de ting, du bør meget godt holde for øje før de går på et eventyr ferie i Rodez i Frankrig:

1. gang du planlægger at gå. Dette er meget vigtigt, fordi det vil medføre andre oplysninger om din rejse. Hvis du ønsker at vide, hvilken måned er det sikreste at gå, foretage en simpel forskning om stedet først. Det er op til dig at vælge, hvilken del af året er bekvemt for din tidsplan for de andre, der vil gå på turen.

Selv om nogen tid inden årets udgang har sine egne aktiviteter til at tilbyde, nogle der allerede gik der foretrækker falde og foråret fordi disse giver den smukkeste natur i stedet.

2. folk hvem vil du gå med. Det er også vigtigt, fordi de vil spille en stor rolle i hele turen. Hvis du planlægger at tage en eventyr ferie i Rodez, Sørg for at du inviterer dem, som du kan dele den samme interesser og lyst.

Rodez er ikke et spørgsmål om erhvervet smag; Det er et must at folk, der vil gå der er i historien og nyder serene middelalderlige steder at nyde en ferie.

Leave a Reply